13 Eylül 2011 Salı

Kilo alamayanların ortak şikayetleri nelerdir?

·  İştah problemi yaşarlar. Canları yemek yemek istemez.
·  Ağız bölgesinde ve deride zayıflığın bağışıklık sistemine verdiği zarardan dolayı yaralar çıkabilir.
·  Aşırı halsizlik hissederler
·  Sürekli üşürler.
·  Gün içerisinde sanki uykudan uyanamamış gibi hissedip daha çok uyumak isterler.
·  Zayıflıktan dolayı üzerine uygun kıyafet bulmakta ve kendilerine yakıştırmakta zorlanırlar.


Kilo almak için sürekli yemek yiyor ama bir türlü kilo alamıyor musunuz ?

Günden güne zayıflamanın ve ne kadar kalorili yiyecekler yeseniz de kilo alamamanızın çeşitli sebepleri olabilir. Öncelikle zayıflamanızın altında sizin de bilmediğiniz bir hastalık olabilir.

Doktor kontrolüyle kilo vermenizin ve kilo alamamanızın sebeplerini araştırmalısınız. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse; yaptığınız işlerden veya başka nedenlerden dolayı metabolizmanız çoğu insandan daha hızlı çalışıyor olabilir. Bontavi ginseng ekstresi, metabolizmasını dengeleyerek sağlıklı şekilde kilo almanıza yardımcı olur. Vücudunuzun ihtiyaç duyduğu enerjiyi verirken yediklerinizin kiloya dönüşmesine zemin hazırlar…


Bontavi Kilo Aldırıcı’nın doğal formülü ile ideal kilonuza ulaşabilirsiniz…

Bontavi’nin bitkisel formülü ile zayıflık probleminizi aşabilir, Ginseng ekstresindeki doğal karışımı ile sağlıklı şekilde kilo alabilirsiniz! Daha dolgun bir vücut ve daha estetik hatlar için Bontavi Kilo Aldırıcı’yı mutlaka deneyin... Çünkü kilo almak için ne bulursanız yemek değil, doğru beslenmek önemlidir.

Bontavi Ginseng Ekstresi’nin şu ana kadar bilinen herhangi bir yan etkisine rastlanmamıştır. Ancak 15 yaşından küçüklerin, hamile ve emziren bayanların, kalp ve tansiyon hastalarının bir hekime danışmadan kullanmamaları tavsiye edilir. Ürün bileşenlerinden herhangi birine alerjisi olanların kullanmamaları gerekir.

Etkisi / Yan Etkisi

Bontavi Ginseng Ekstresi tamamen doğal içeriği ile sağlıklı bir şekilde kilo almanızı sağlar. Bontavi Ginseng Ekstresi’nin bilinen herhangi bir yan etkine rastlanmamıştır. 15 yaşından küçükler, hamile ve emziren bayanlar, kalp ve tansiyon rahatsızlığı olanlar ve ilaç kullananların doktora danışmadan ve ürün bileşenlerinden herhangi birine alerji olanların kullanmaması tavsiye edilir


0 yorum:

Yorum Gönder